Verzenden

Zodra wij je bestelling en betaling hebben ontvangen gaan wij er direct mee aan de slag. Alle artikelen worden verzameld en ingepakt. Vervolgens wordt de bestelling voor verzending aangeboden aan PostNL. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 50,-

 

Op het moment dat de bestelling bij ons weggaat, ontvang je van ons een e-mail met Track & Trace gegevens. Je kunt de bestelling volgen via de PostNL website of de PostNL app 

 

Verzendkosten

Wij informeren u graag goed over de verzending en afhandeling van uw bestelling. Voor pakketverzending (alles wat niet door de brievenbus kan) binnen Nederland en België betaalt u slechts € 4,95 verzendkosten. Bestelt u boven de € 50,- dan is de verzending binnen Nederland gratis.

 

Levertijd

De levertijd van de producten bedraagt 1 tot 3 werkdagen, waarbij er ook op zaterdag wordt bezorgd door PostNL.

 

Bezorgopties

PostNL Avondbezorging

Wilt u uw pakket liever ’s avonds bezorgd krijgen omdat u overdag niet thuis bent? Kies dan voor de optie avondbezorging op onze afrekenpagina. Uw pakket wordt dan van maandag tot en met vrijdag, tussen 18.00 uur en 22.00 uur bij u bezorgd.

 

Hoe selecteer ik Avondbezorging?

Nadat u op de afrekenpagina uw adresgegevens heeft ingevoerd, kiest u onder ‘Bezorgopties’ voor de optie ‘Avondbezorging’. Uw pakket wordt dan in de avond tussen 18.00 uur en 22.00 uur bij u bezorgd.

 

Wat kost Avondbezorging?

Voor de service Avondbezorging betaalt u een toeslag op uw standaardpakketten tarief van €1,25.

 

PostNL Afhaalpunt kiezen (Pakjegemak)

Kies direct zelf waar en wanneer u uw pakket wilt afhalen. U hoeft niet meer thuis te blijven om uw pakket in ontvangst te nemen. Uw pakket wordt dan naar een PostNL afhaallocatie gebracht. Met ruim 2850 afhaallocaties in heel Nederland en 800 locaties in België, zit er namelijk altijd een in de buurt. Onder andere bij Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Kariboo! en Primera.

 

Hoe kan ik een afhaalpunt selecteren?

Nadat u op de afrekenpagina uw adresgegevens heeft ingevoerd, kiest u onder ‘Bezorgopties’ voor de optie ‘Ophalen bij een PostNL locatie’. De dichtstbijzijnde PostNL locatie wordt automatisch geselecteerd. Als u op de locatie klikt, kunt u een andere locatie naar keuze in uw buurt kiezen.