De RescueMe PLB1 is de kleinste PLB van Ocean Signal. Dit innovatieve product, met een 30% kleinere omvang dan vergelijkbare andere PLB´s, is voorzien een antenne die eenvoudig is uit te trekken. De RescueMe PLB1 is gemakkelijk te bevestigen met een klip op alle opblaasbare reddingsvesten. De PLB1 kan ook aan een riem worden gedragen. Een neopreen hoesje zorgt voor drijfvermogen. De RescueMe PLB1 kan eenvoudig en onopvallend door de werknemers op alle soorten schepen gedragen worden.

Dit veiligheidsproduct is ontwikkeld door Ocean Signal, specialist in veiligheids- en communicatieproducten t.b.v. veiligheid op zee en is de meest compacte PLB die te vinden is. Met een enorme 7 jarige levensduur van de batterij, is de rescueME PLB prima betaalbaar.

De nieuwe rescueME PLB1 die slechts 75mm (hoogte) bij 51mm (breedte) en 32,5mm (diepte) meet, weegt 116g en is ontworpen om gemakkelijk met een hand geactiveerd te worden zodra de drenkeling met reddingvest en PLB1 te water raakt. Door het kleine formaat kan de PLB1 veilig en gemakkelijk aan het reddingsvest geplaatst worden met de meegeleverde bevestigingsclip.

Het PLB1 apparaat communiceert de positie van de drenkeling in nood via 406MHz naar het Cospas-Sarsat satellietsysteem. Zodra de RescueMe PLB1 is geactiveerd, zal het 121,5MHz Homing signaal nauwkeurige positie-informatie zenden voor de zoek- en reddingsdiensten.

De PLB1 beschikt over een geïntegreerde 66-kanaals GPS-ontvanger om ervoor te zorgen dat nauwkeurige positiegegevens gedurende minimaal 24 uur verzonden worden naar de bij SAR-actie betrokken diensten en schepen. De geïntegreerde stroboscoop met gegoten lens zorgt voor geoptimaliseerde vindbaarheid van de overlevende in omstandigheden met weinig licht en zicht.

Ocean Signal RescueMe PLB1 Personal Location Beacon

  • Merk: Ocean Signal
  • Model: XZ/
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 326,70
  • € 289,00