Betalen

We bieden u verschillende betaalmethoden aan om veilig en vertrouwd online uw bestelling af te rekenen. Alle betalingen verlopen via onze betrouwbare partner Pay.nl. Op uw betaalafschrift zult u dan ook Stichting Pay.nl als rekeninghouder zien. Uw betaalgegevens worden verwerkt via een versleutelde SSL-verbinding, wat u kunt zien aan het groene slotje linksboven in de adresbalk.

In onze webshop kunt u betalen met:


Met iDEAL kunt u veilig en eenvoudig via uw eigen vertrouwde bankomgeving afrekenen. Alle Nederlandse banken nemen deel aan deze betaaloptie. Wanneer u in het betaalscherm de keuze heeft gemaakt voor uw bank, wordt u doorverwezen naar het betreffende betaalscherm van uw eigen bank. Daarmee voert u de betaling uit zoals u gewend bent met internetbankieren.


Bancontact is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Omdat Bancontact meer doet dan alleen online betalingen, maar bijvoorbeeld ook pintransacties in winkels, is het een vertrouwde naam in België als het om betalen gaat. Voorheen was Bancontact ook bekend als Mister Cash.


Giropay is de Duitse versie van het Nederlandse iDEAL. In het betaalscherm maakt u de keuze voor uw betreffende bank en u wordt doorverwezen naar het betaalscherm van uw eigen bank. Daar voert u de betaling uit zoals u gewend bent met internetbankieren.


Sofort van Klarna (voorheen SOFORT Banking) is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Consumenten uit Duitsland, België en daarbuiten kunnen gemakkelijk betalen middels een overschrijving via hun online banksysteem.