De nieuwe RescueMe EDF1 LED van Ocean Signal is nu beschikbaar.

Ocean Signal nieuwe RescueMe Electronic Distress Flare is een super-bright, herbruikbare hand-held signalering apparaat dat geschikt is voor een breed scala aan activiteiten in de maritieme sector, zoals varen, vissen, kajakken etc en ook voor land-based activiteiten zoals jagen, wandelen en hiken.

Gevoed door lange levensduur vervangbare batterijen, de nieuwe RescueMe Electronic Distress Flare (EDF1) is compact, waterdicht tot de IP67 standaard en zeer eenvoudig te bedienen.

In tegenstelling tot traditionele pyrotechnische fakkels maakt de Ocean Signal EDF1gebruik van geavanceerde ultra-intensieve LED-verlichting. Dit betekent dat het is zeer veilig te gebruiken is, zelfs in gebieden waar de totale vuur verboden is, en kan een constante lichtopbrengst zorgen voor maximaal 6 uur per keer. Omdat de EDF1 op batterijen werkt, kan hij meerdere keren worden gebruikt en de accu's zijn ook gemakkelijk te vervangen.

Met drie modi en SOS-signalering, heeft de EDF1 een bereik van maximaal 7 mijl met een prachtig 360 graden zicht in de Azimuth. Dit zorgt voor een uitstekend zicht voor zowel vliegtuig / helikopter en land / zee-based search en reddingsteams.

De EDF1 kan worden in- en uitgeschakeld als nodig is en met een verwisselbare licht patroon (om het te onderscheiden van andere lampen), de EDF1 is uiterst compact, slechts 187mm hoog met een breedte van slechts 42mm. Hij weegt slechts 155 gram en de compacte, robuuste ontwerp betekent dat hij kan worden gebruikt in elk land of zee gebaseerde noodsituatie.

De nieuwe RescueMe Electronic Distress Flare heeft geen houdsbaarheidsdatum zoals traditionele flares.

De EDF1 is zowel compact als elegant, past makkelijk in de hand, op een zwemvest, in een zak of rugzak.

Of de EDF1 nu wordt gebruikt als signaalgever of in combinatie met de uiterst succesvolle RescueMe Personal Locator Beacon (PDF1) zal het een succesvolle toevoeging aan de hulpdiensten assortiment zijn.

Ocean Signal RescueMe EDF1 Electronic Distress Flare

  • Merk: Ocean Signal
  • Model: X0A
  • Beschikbaarheid: 3-6 Werkdagen
  • € 156,09
  • € 115,00


Tags: Noodzender