• Icom M423G marifoon inbouw

De Icom M423G heeft een ingebouwde GPS ontvanger diegebruikt wordt om de positie en tijd weer te geven en voor de DSCfuncties. Een super afleesbaar wit LCD scherm waardoor demarifoon ook van een afstand goed afleesbaar is. In combinatie met devernieuwde HM-205B speaker-mic met grote 45 mm speaker past de Icom M423G goedop ieder schip. De Icom M423 is uitgerust met een nieuw menu systeem.Hiermee wordt het bedienen van de DSC-functies nog eenvoudiger. Aan deonderzijde van het scherm worden de functies van de knoppen daaronderweergegeven. Het wisselen van die functies kan met de links en rechtsknoppen. 


Actieve ruis filtering.
Het actieve ingebouwde ruisfilter haalt tot 90 % van het achtergrond lawaaiweg. Het verbetert zowel uw uitzending als de ontvangst. Hoor en wordt betergehoord. De Icom M423 heeft een ingebouwde 10W versterker die deaudio uitgang van de externe speaker versterkt. Met de loudhailer functie kuntu de marifoon als luidspreker gebruiker zodat u overal te horen bent. Ook eeneventuele misthoorn kan op deze extra audio uitgang worden aangesloten.

Class D DSC
De ingebouwde DSC ontvanger luistert continu naar kanaal 70(DSC-kanaal), zelf terwijl een op een ander kanaal uitluistert. DSC functieszijn o.a. : distress, individual, group, all ships, urgency, safety, positionrequest/report, polling request and DSC test calls. De Icom M423 kan wordenuitgebreid met de optionele Commandmic HM195. Hiermee is het mogelijk omde marifoonfuncties te gebruiken vanuit de kuip of een fly-bridge. Het is zelfmogelijk om de 2 units als intercom te laten werken.

NMEA 0183 interface
Als de Icom M423 marifoon is aangesloten op een externe GPS ontvanger kan depositie en tijd worden weergegeven op het display van de Icom M423. Als erpositie informatie van een ander schip wordt ontvangen kan de M423 deze datadoorgeven naar een navigatie apparaat via NMEA 0183.


Technische eigenschappen:

Voeding

12Volt

Verbruik

Bij 25W 5A en bij 1W 0.7A

Afmetingen

180

Icom M423G marifoon inbouw

  • Merk: Icom
  • Model: XZ4
  • Beschikbaarheid: 3-6 Werkdagen
  • € 410,19
  • € 329,00


Beschikbare opties:


Tags: IC-M423G